Blog

Lo que agota no es estar en tensión sino no ser capaz de aflojar nunca

Julià ha invertido un ratito en escribir los cambios que ha experimentado en las sesiones que hicimos. A me gustó mucho poder enseñarle a no agotarse, a revitalizarse y gestionar el dolor.

Aquí dejo su experiencia.
«Tinc 39, als 22 em van diagnosticar fibromiàlgia amb intolerància ortostàtica (a estar de peu o assegut), patia un grau sever amb dolor a tot el cos i una fatiga extrema que em portava a viure entre el llit i el sofà. Després de passar per la medicina convencional, sense resultat, (encara no ofereix cap solució), vaig entrar al ampli mon de la medicina alternativa, al llarg d’aquests anys he provat múltiples teràpies, amb bons resultats en comptadíssims casos. El mètode Grinberg, ha estat per mi l’últim descobriment, un descobriment que m’ha ajudat moltíssim.

En només dos mesos i mig de tractament he experimentat canvis significatius i importants, m’he alliberat de dolors i m’he notat amb més energia, fins al punt, i això no em passava des dels 22, que hi ha dies que se m’han fet curts.
Pel que fa a la postura també he notat millores, sento menys rigidesa a les espatlles i em noto el pit més ample. Abans al cap d’una estona d’asseure em costava trobar una posició i acabava de seguida amb el cos endavant recolzant les mans als genolls, ara amb l’esquena dreta em noto molt còmode. Estar de peu també em cansa menys, les lumbars no se’m carreguen tant i no em sento esgotat de seguida en fer esforços.
L’Ana es una professional i persona extraordinària. M’ha donat les eines per poder ser més conscient del meu cos, de les tensions que genera i de com poder relaxar-lo. També m’ha ensenyat que el que esgota no és estar en tensió sino no ser capaç d’ afluixar mai.
És estrany comprovar com algú es capaç de sentir, en 5 minuts, en el cos de l’altre el que un no ha sentit mai per ell mateix. És el cas de l’Ana.
Tots sabem que generem tensions: les espatlles, la mandíbula, etc. i sabem que si estem tranquils o ens relaxem ens sentim millor, també sabem que a vegades adoptem males postures.
Fa anys quan vaig sentir a parlar del Mètode Grinberg, el vaig prejutjar, pensava que no podria fer més que el que podia fer jo mateix, ja que havia fet molt exercici, provat el ioga i practicat durant anys tècniques posturals.
El que no sabia es que darrera aquestes primeres tensions que tots sabem identificar, n’hi ha de molt més inconscients i intenses que no som capaços ni d’imaginar.
Es com si es tractés de les olors, n’hi ha que identifiquem en moments determinats, però les que fa anys que hi són, potser tota la vida, i que a més són les més intenses, no les sentim.
Lo interessant i bonic del Mètode Grinberg es la manera en com t’endinsa a escoltar les emocions i sensacions del teu cos. No es fàcil d’ensenyar, ni d’aprendre. Crec que aquí està el mèrit del mètode Grinberg i en especial el mèrit de l’Ana.
L’Ana m’ha ensenyat moltes coses, moltes més de les que de moment he pogut aprendre.
Espero continuar aprenent, perquè a mida que et vas desfent d’aquestes tensions et vas desfent de maneres de ser que no sents teves i va sortint la persona que sempre has sentit que eres o volies ser. Gràcies Ana.»

keep your conficence Ana Cuesta Método Grinberg Sabadell

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.