Blog

Resumen del proceso de aprendizaje con Mercè

Esta semana terminó el proceso de aprendizaje de Mercè. Vino hace pocos meses para cambiar una situación que ocurría a diario y que la hacía muy infeliz. Estoy muy contenta de haber enseñado a Mercè a hacer cambios y que su vida ahora sea como ella quiere. Aquí os dejo su experiencia.

Mercè: «No tinc migranya i les cervicals han deixat de fer-me mal totalment. Ara al matí m’aixeco d’hora i amb energia».
Ja fà molts anys (més de 15) vaig fer un llarg procés del el Mètode Grinberg que em va ajudar a canviar el rumb de la meva vida.
Ara necessitava deixar de sentir que topo una vegada i una altre amb la mateixa pedra. I buscant vaig trobar una Profesional del Mètode Grinberg a Sabadell, l’Ana.
Des de fa 12 anys tenia migranyes dos cops al mes, aproximadament. Feia anys que patia de les cervicals, ressentint-me a l’hora de voler girar el cap i tenint algun atac de vertigen. Als matins em costava molt aixecar-me i ho feia sense ganes.
L’Anna m’ha ensenyat a notar el meu cos. El bloqueig i el dolor el creo jo.
M’ha ensenyat com davant de segons quines situacions doloroses faig veure que no passa res i reacciono amb immobilitat i bloqueig. He entès que defensar-me no és atacar, per tant ja no “m’encongeixo” davant de situacions injustes.
El resultat ha sigut guanyar confiança, seguretat, tranquil.litat i pau en totes les situacions del dia a dia.
Fa 3 mesos que no tinc migranya i les cervicals han deixat de fer-me mal totalment. Al matí m’aixeco d’hora i amb energia.

romperpasado

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.